DE INGREDIËNTEN VOOR SUCCES


VIER DELEN

Een project in de orde van grootte van De Elementen wordt niet van vandaag op gisteren gebouwd. De planning strekt zich over vele jaren uit. Stukje bij beetje zullen de vier fasen van het plan worden ontwikkeld.

 

Het project De Elementen bestaat uit de deelgebieden 'De Dijk', 'Het Land', 'Het Park' en 'De Haven'. Aan De Dijk komen appartementen, Het Land is bestemd voor zogenaamde grondgebonden woningen, dus woningen met een tuin. En in de vierde fase, De Haven, wordt hard gewerkt aan typische stadwoningen.

 

Met de bouw van De Elementen komt Spijkenisse ook tegemoet aan de wensen van een groep woningkopers die op de huidige woningmarkt in de stad maar mondjesmaat wordt bediend: kopers van appartementen en kopers van luxere woningen.

 

 


 
NIET ALLEEN WONEN!

De Elementen wordt niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te recreëren, te flaneren, te picknicken, te sporten, te eten en nog veel meer. De unieke plaats van De Elementen heeft de stedenbouwkundigen en architecten geïnspireerd om hun fantasie de vrije loop te laten.

 

Het gebied zal een trekpleister gaan worden voor heel Spijkenisse. Bovendien is de ligging van De Elementen natuurlijk heel aantrekkelijk. Het centrum van Spijkenisse, met z'n veelheid aan voorzieningen, is vlakbij. Wie alle tijd heeft, pakt de fiets en rijdt zó de polders.